fredag 16 december 2016

Veckobrev vecka 50

Hej alla!

I måndags hade vi vår sista idrott för den här terminen. Vi lekte "vild hästarna" och "hela havet stormar". Under idrotten så gick också brandlarmet, eleverna var mycket duktiga och visste precis vad de skulle göra. Nästa vecka är det ingen idrott utan föräldraföreningen bjuder på filmvisning för år F-3 i idrottshallen.
På tisdagen lyssnade jag på deras läsläxa men de fick ingen ny läsläxa med sig hem. Jag vill att de läser även under jullovet så därför fick de med sig en liten "läsutmaning"hem i deras plastfickor. På lappen står det lite olika ställen på hur eller var de ska läsa. De behöver självklart inte göra alla men det är en liten rolig sak för att hålla igång läsningen även under lov. Vi kommer att gå till biblioteket på tisdag då de kan låna böcker att ha under jullovet.
På torsdagen hade vi en pysseldag. Det gjordes lyktor, granar, origami där de fick vika papper tomtens hus. Det var en mysig dag!
Som ni kanske har läst i bloggen så kommer inte Veronica att arbeta i klass 1S till vårterminen utan hon ska arbeta i förskoleklass Båten. Vi tackar dig för den här tiden och vi kommer att sakna dig!

Händer nästa vecka:
Måndag 19/12: Ingen idrott! Föräldraföreningen bjuder på filmvisning i idrottshallen.
Tisdag 20/12: Bibliotek
Onsdag 21/12: Mysdag! Sista dagen för den här terminen.

Önskar er en trevlig helg!
Maria


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar