onsdag 9 maj 2018

Vecka 19

Hej!
Ja, då var denna veckan slut och det blir en kort sammanfattning av veckan redan på en onsdag. Men nästa vecka blir en hel och vanlig vecka igen.

I måndags hade klassen vikarie då jag var ledig. De arbetade med att skriva dagbok, lånade böcker på biblioteket och arbetade en del sidor i Språkskrinet. På halvklassen jobbade de vidare med multiplikation.

På tisdagen var vi ute på idrotten då vi hade lite orientering på skolgården.

Vi har också i veckan arbetat med våra sagor som de skriver på Ipad.

På onsdagen åkte vi buss till stan för att titta på teatern "Det stora äventyret" och efter den hann vi med att leka på lekplatsen i väntan på bussen tillbaka till skolan. På eftermiddagen blev det bokfest och jag fick in de flesta bokbingon och många kryss blev det! Bra jobbat! Vi firade detta med film och popcorn.

Jag har inte delat ut någon ny läs- och skrivläxa till nästa vecka.

Bläshammardagen
På tisdag klockan 16.30-18.30 pågår Bläshammardagen. Under kvällen kommer det finnas ett schema på plats för de aktiviteter som ska äga rum samt tidsangivelser för dessa. F-klass seglet och F-klass båten kommer att anordna en loppis där inkomsterna kommer att gå direkt till hungershjälpen. Övriga inkomster under kvällen kommer att samlas in av föräldraföreningen för att de sedan kan disponera ut det till eleverna på skolan i form av leksaker eller upplevelser.

Händer nästa vecka:
Bildresultat för bilder på en solMåndag: Bibliotek
Tisdag: Idrott, Bläshammardagen 16.30-18.30
Onsdag: Ny läs-och skrivläxa delas ut
Torsdag:
Fredag:

Trevlig helg!

Med vänliga hälsningar
Maria  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar